Auto Sina d.o.o.

Ukratko o nama

AUTO SINA Banja Luka je preduzeće nastalo 1997 godine, upisom u sudski registar dana 14.08.2003 godine sa registarskim uloškom br: 1-9531-00 u registarskom sudu Banja Luka sa oznakom i brojem riješenja: U/I-2597/02.

Preduzeće je registrovano za obavljanje više djelatnosti iako su se tokom vremena definisale sledeće prioritetne aktivnosti: 50.100 Trgovina motornih vozila, 50.200 Opravka i održavanje motornih vozila, 50.300 Prodaja dijelova, pribora za motorna vozila, 50.500 Trgovina motornim gorivima i mazivima Iako registrovano 2003 godine istorijat preduzeća je značajno duži i preduzeće predstavlja kontinuitet rada njegovog vlasnika u auto industriji unazad par decenija.

Vlasnik preduzeća g-din Siniša Savić u ovoj oblasti radi već 22 godine i za to vrijeme je izgradio ime kao jedan od najboljih poznavalaca situacije u auto industriji i na auto tržištu na širem području regije Banja Luka. Imajući prethodno navedeno u vidu, zastupništvo vozila marke SUZUKI predstavlja prirodan nastavak s obzirom na iskustava stečena u prethodnom periodu.

Bitno je pomenuti da pored prodaje vozila marke SUZUKI preduzeće ima mogućnosti kako po pitanju kapaciteta t.j. odgovarajućeg prostora u auto salonu i pored njega te po pitanju obučenosti i iskustva kadrova (voditelj prodaje i vanjski prodajni saradnik) za implemntaciju najsofisticiranijih metoda prodaje.